Frispel och Tre generationer

En kväll med två improviserade enaktare

Improkartellen ger er Frispel

En improviserad triptyk i en akt som speglar det samhälle vi lever i dag, det samhälle vi skulle vilja leva i och det samhälle vi är rädda att våra barn ska växa upp i. Från publiken förslag skapas en improviserad föreställning som är unik och levande. I föreställningen medverkar erfarna kursare från Stockholms Improvisationsteaters omfattande kursverksamhet. Under ledning av Stockholms Improvisationsteaters konstnärliga ledare Janne Berg, har gruppen arbetet under hösten och Frispel är inledningen på ett längre arbete med slutredovisning i Maj 2011.


Tre generationer – en improviserad släktsaga

Följ med på en resa genom det svenska 1900-talet! Här möter vi en familjs skiftande livsöden i medgång och motgång medan decennierna går. Improgruppen Vuxendagis bjuder på en föreställning full av tidsfärg och nostalgi, gråskalor och musik.

Regi: Per Gottfredsson

Frispel och Tre generationer spelas:
Torsdag 20/1 kl. 19.00
Fredag 21/1 kl. 19.00
Lördag 22/1 kl. 19.00
Söndag 23/1 kl. 19.00

Biljettpris 60 kr, går du kurs på Stockholms improvisationsteater är det gratis.
För att boka biljetter, ring 08-30 62 42

Medverkande

FRISPEL: Annette Grahn, Eric Linde, Dan Pettersson, Åke Philips, Fredrik Pettersson, Oskar Henrikson, Sonja Behrens och Eva Löfgren. VUXENDAGIS: Ola Aurell, Stina Edsberg, Anna Harvard, Olof Tyche, Katarina Wahlberg och Joachim Öijwall

Musiker

Marcus Holmberg