Kursverksamhet

Hos oss träffas lärare, it-konsulter, journalister, målare, studenter, lagerarbetare och alla upptänkliga människor med varierande bakgrund för att träna sig i improvisation.Vissa har som mål att jobba med teater på olika sätt men dom allra flesta går en kurs för att ha roligt och utveckla sig själva.

På en kurs i improviserad teater får du lära dig att använda din fantasi, spontanitet, kreativitet och att samspela med andra medspelare.Och om du vill bli tryggare med att tala inför folk är en kurs i improvisation en utmärkt mjukstart.

Våra kurser är uppbyggda efter vår kursplan och som nybörjare rekommenderar vi dig att starta med en Baskurs. När du känner dig redo går du vidare till breddning sedan träning och fokus


Vi erbjuder alltifrån en gång i veckan kurs till intensiva helgkurser och varje år lockas cirka 800 personer att gå kurs. Så tag chansen att utveckla dig själv på ett lekfullt och prestigelöst sätt.

Som kursdeltagare hos oss får du möjlighet att komma på våra kuspubar och kursfester! Och du har 50% rabatt på nästan alla våra föreställningar

Stockholms Improvisationsteater arbetar med åtta förmågor som vi menar ger människor möjlighet att improvisera. I kursverksamheten vill vi ge våra deltagare möjlighet att erövra, utveckla och förfina dessa förmågor. Alla har potential att erövra dessa.

De åtta förmågorna är:
* Fantasi
* Spontanitet
* Medspelarskap
* Kroppslighet
* Musikalitet
* Rumslighet
* Karaktärsgestaltning
* Berättande
Hela kusrplanen finns som pdf på hemsidan

På samtliga av våra kurser behöver du vara minst 18 år.

ABF Kurserna genomförs i samarbete med ABF.