Föreställningar om ledarskap

Hur ska en bra ledare vara?
Hur får man inte vara när man är ledare?
Måste man heta Lars om man vill bli ledare?

Vilka föreställningar har vi om ledarskap egentligen? Baserat på ledarskapsforskning och framställt i improvisation visar den här föreställningen på ett konkret och humoristiskt sätt vilka normer som finns i samhället om ledarskap och ledare. Syftet med föreställningen är att ge dig/er en chans att reflektera kring hur du själv ser på ledarskap!Föreställningen är ett samarbete mellan Stockholms Improvisationsteater och forskaren Lena Lid Andersson.

Stockholms Improvisationsteater har funnits sedan 1989. Idag finns förutom teaterns "Teater för jobbet" evenemang, en omfattande kursverksamhet och helt improviserade teaterföreställningar på egen scen. Stockholms Improvisationsteater har mångårig erfarenhet av att skräddarsy evenemang åt företag och organisationer. Improvisationsteater är något alla kan lära sig och ha nytta av. Improvisationsteater tar tillvara på människors kreativitet; belyser och vässar den. Improvisationsteater är ett sätt att utvecklas.
Lena Lid Andersson är ekonomie doktor vid Handelshögskolan i Stockholm. Hennes område är ledarskap, särskilt ledares retorik, kommunikation och etik. Hon har egna erfarenheter av ledarskap och har undervisat i mer än tio år i både kommunikation och ledarskap. Lid Andersson är en uppskattad och ofta anlitad föreläsarea om retorik och ledarskap.Välkommen till en föreställning som på ett underhållande sätt visar och ifrågasätter föreställningar om ledarskap!

Fyll i en offertförfrågan direkt här. Tveka inte att ringa: 08 30 62 42 eller maila: info@impro.a.se till oss om du undrar över någonting.

Boka in dig på vårt nästa kundevent här, om du vill veta mer om oss.