Workshop

När Stockholms Improvisationsteater ger en workshop i improvisationsteater hävdar vi att alla människor har fantasi och kreativitet. Improvisationsteater ger dig verktyg till att hitta och använda din fantasi och din skaparkraft.

Hur går det till?
Ni kommer till oss på teatern på Sigtunagatan 12 i Vasastan eller vi kommer till er. Ni träffar en av våra improvisatörer i ca 2 timmar. Under dessa timmar får ni prova på grunderna i improvisationsteater, olika tekniker i att improvisera, lyssna på varandra, tala inför folk och att hitta på egna historier.

Improvisationsövningarna utgår ifrån lek och improvisation som sedan i den avslutande utvärderingen av workshopen blir intellektuella förtydliganden, egna upplevelser och insikter.

Workshopen kan gärna börja med en pedagogisk förevisning från skådespelarna där de visar hur vi arbetar med improvisationsteater.

Det finns olika anledningar till att kunder vänder sig till oss och vill boka en workshop. Ofta är det ett önskemål om teambuilding, lära känna varandra, ha roligt tillsammans och samtidigt lära sig något.
I en Workshop kan improvisatören knyta an till ett tema eller ett ämne om det är något speciellt ni vill arbeta med i just er arbetsgrupp.
Några exempel på tidigare ämnen eller områden vi knutit an till i en workshop är: ledarskap, attityder, kommunikation, teambuilding, gruppdynamik, kreativt flöde, kroppsspråk och status.

När vi anordnar en workshop i improvisation skräddarsyr vi den efter behov.
Med vår erfarenhet utvecklar vi dig i en trygg miljö till en kreativare vardag.

Stockholms Improvisationsteater – underhåller, utbildar och ger dig upplevelser


Workshop 1-2-3
Är ett tre stegs evenemang som vi skräddarsyr efter behov om ni som uppdragsgivare vill arbeta vidare med specifika ämnen eller projekt på er arbetsplats. Tex presentationsteknik, storytelling eller jämställdhet.

Fyll i en offertförfrågan direkt här. Tveka inte att ringa: 08 30 62 42 eller maila: info@impro.a.se till oss om du undrar över någonting.

Boka in dig på vårt nästa kundevent här, om du vill veta mer om oss.