Konferensinhopp

Det ringer ofta kunder till oss och vill ha inhopp på konferensen mellan talare eller en avslutande föreställning på konferensen, som knyter ihop säcken.
Konferensinhopp: Då sitter improvisatörerna med under konferensen och hoppar in mellan talare för att antingen konkretisera det ämne som föregående talare precis pratat om eller introducera det ämne som nästa talare ska föredrag om. Vi skakar om och bidra med lite humor mitt i konferensen så att deltagarna får en mental kick samt ett gott skratt som gör dem mer mottagliga för den information talarna ger dem.
Avslutande föreställning: Även här sitter improvisatörerna med under dagen och lyssnar och tar in det som kommer upp under konferensen. I slutet på dagen äntrar de scenen och ger en avslutande föreställning som knyter ihop säcken och skickar iväg deltagarna med ett skratt på läpparna och en humoristisk konkret skildring av konferensens mest viktiga delar.
Det är alltid ni som uppdragsgivare som tillsammans med improvisatörerna förbereder ämnen eller teman på inhoppen eller den avslutande föreställningen. Skräddarsydd improvisation som alltid blir aktuell och i nuet.

Fyll i en offertförfrågan direkt här. Tveka inte att ringa: 08 30 62 42 eller maila: info@impro.a.se till oss om du undrar över någonting.

Boka in dig på vårt nästa kundevent här, om du vill veta mer om oss.