Sundbybergs folkhögskola

Stockholms Improvisationsteater har i flera år samverkat med Sundbybergs Folkhögskola när det gäller improvisationskurser under sommarmånaderna.
I år utökar vi vårt samarbete med en folkhögskolekurs under höstterminen 2018.

SOMMARKURS IMPROVISATIONSTEATER SOM PEDAGOGISKT VERKTYG
4 VECKOR 23 JULI-17 AUGUSTI

Är du teaterlärare, dramapedagog eller intresserad av improvisationsteater som verktyg i ditt pedagogiska arbete. Då är det här kursen för dig. Kursen är praktiskt inriktad. De fyra veckorna består av att du undervisar, deltar och reflekterar kring övningar/uppgifter. Vi vill ge deltagarna en möjlighet att först själva erövra och förstå för att sedan testa att undervisa övningar. I kursen ingår även workshops med tre av de mest eftertraktade improvisationspedagogerna globalt.

Läs mer på:
http://sundbybergsfolkhogskola.se/vara-kurser/kulturparaplyet/improvisationsteater-som-pedagogiskt-redskap/

................................................................................
KULTURPROJEKTLEDARKURS
TERMINKURS HÖSTEN 2018

Är du verksam inom kulturområdet och driver dina egna projekt? Vill du bli bättre på att göra just detta? För dig som vill stärka din förmåga att vara projektledare inom kultursektorn. Ge dig själv nya verktyg till din roll och få bättre inblick i alla delar kring att driva projekt och att vara företagare. Eller är du nyfiken på hur du ska kunna börja göra projekt och hur du bäst skall gå tillväga. Ser du en möjlighet att arbeta som projektledare? Vill du dessutom få unika kunskaper i improvisation och stärka din egen förmåga till att skapa och utveckla dig själv. Fyra månaders utbildning där vi går igenom grundstenarna inom projektledning. Kursen är teoretisk och praktisk. Du får möjlighet att jobba med skarpa projekt under kursens gång där du får ett omedelbart resultat på ditt arbete.

Läs mer på:
http://sundbybergsfolkhogskola.se/vara-kurser/kulturparaplyet/kulturprojektledarkurs/