Improviserad föreställning om livet, kärleken och passionen

I vår långkörare Personakt möter vi inbjudna spännande gäster som delar med sig av sin livshistoria. Föreställningen är en delikat blandning av amerikansk talkshow och här-är-ditt-liv.

I ett nervkittlande samtal delar gästen med sig av sina tankar, känslor och livserfarenheter. De nyfikna improvisatörerna gestaltar sedan gästens liv där livsavgörande episoder blandas med triviala händelser och där det yttersta görs för att levandegöra gästens unika historia.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

SÄSONGENS GÄSTER:

8 februari Martina Montelius - författare, dramatiker och regissör. Hon är konstnärlig ledare för Teater Brunnsgatan Fyra, sedan 2011 då hon tog över från sin mor akademiledamoten Kristina Lugn. Martina har varit en stark och viktig röst inom metoo-rörelsen i Sverige.

15 februari Kristoffer Triumf - programledare, copywriter och redaktör. Kristoffer driver podcasten Värvet, en av Sveriges mest nedladdade podcasts och har också arbetat som redaktör för Filip och Fredriks program Breaking News.

22 februari Kalle Moraeus - musiker och programledare. Han är medlem i Orsa spelmän tillsammans med bl.a. Benny Andersson. Kalle har framträtt i ett flertal tv-program, bland annat Allsång på Skansen, Så ska det låta och Körslaget. Kalle har även lett det egna TV-programmet Moraeus med mera 2011-2017.

15 mars Titiyo - den fyrfaldiga grammisvinnaren har sedan 1989 haft en självklar plats på den svenska pophimlen med sin unika röst och hitlåtar som”Come along” och ”Longing for lullabies”. 2018 valdes hon in i Swedish music hall of fame. Titiyo gästade oss i en hejdundrande rolig Personakt hösten 2016, och är den enda gäst som lyckats tjata sig till ännu en föreställning. Vi var inte särskilt svårövertalade.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Spelas kl 19.00

8 februari - Martina Montelius
15 februari - Kristoffer Triumf
22 februari - Kalle Moraeus
15 mars - Titiyo

Biljetter: Biljettpris: Ord. 250 kr

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲


Medverkande

Musiker

Datum